Chanel – Le Lift Crème Yeux

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Superlyxig ögonkräm som ger askungeeffekt

Le Lift Crème Yeux är en anti-age ögonkräm från Chanel. Den ska reducera svullnader och mörka ringar och göra huden runt ögonen fastare, med regelbundet användande ska den ge ögonlocken ett lyft och bidra till ett mer vaket och ungdomligt utseende.

Krämen kommer i en jättesnygg svart, lite fyrkantig burk som innehåller 15 gram. Du applicerar krämen med fingrarna, eller med en liten spatel från burken om du vill vara riktigt noga med hygienen. Krämen är är mjuk och silkeslen, lätt att applicera och har en mild god doft. Snygg burk, skön kräm. Chanel Le Lift Crème Yeux ger en känsla av lyx i vardagen.

Jag är drygt 50 år och har både fina linjer och lite djupare rynkor runt ögonen, förfallet har inte bara börjat utan hållt på ett tag. En ögonkräm som inte bara bromsar åldertecken utan botar dem en aning är precis vad jag vill ha! Jag tycker att Chanel Le Lift Crème Yeux känns skön och lätt svalkande att använda. Den återfuktar bra, och gör att huden faktiskt känns lite fastare när man använder den. Den går också snabbt in i huden, och gör den redo för eventuellt ögonsmink. Svullnader runt ögonen minskar. Jag tycker inte att den har någon effekt på mörka ringar under ögonen, vare sig direkt eller med regelbunden användning. Den uppstramande effekten på huden runt mina ögon är färskvara, det vill säga fina linjer syns mindre när jag använder den här krämen men har inte blivit varaktigt mindre eller färre. Någon behandlade effekt (det utlovade "lyftet") av regelbunden användning har jag inte märkt av efter fem veckors användning.

Trots att Chanel Le Lift Crème Yeux inte riktigt lever upp till marknadsföringen om behandlingseffekt efter regelbunden användning vill jag ge den ett rätt högt betyg. Den är ju så lyxig och skön att använda, och den har lite plumpningseffekt som gör att huden känns fastare och ser lite slätare ut. Jag använder den gärna!

Information

RIKTPRIS: 835 kr
Åldersgrupp: 40 plus
Betyg: 4
Prisgrupp: Lyx
Hudvård: Ögonkräm
Hudtyp: Anti-age
Varumärke: Chanel

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x