The Body Shop – Smoky Poppy Bath Bombs

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Älskvärd badbomb som ger vattnet intressanta färger och prickar

Jag älskar spa. Hemmaspa som bortaspa. Det är något speciellt med känslan av ett varmt, väldoftande bad, härliga masker, välgörande krämer. Gärna allt på en gång. Och gärna mycket.

Jag har länge varit storkonsument av badbomber från Lush, jag har inte riktigt hittat något annat märke som jag tycker haft badbomber som kan jämföras med deras. Tills nu. Jag har introducerats till Smoky Poppy Bath Bomb från The Body Shop. Det är ganska små badbomber (om vi nu jämför med Lush) och du använder dessutom endast en halv åt gången. Jag kastar förväntansfullt bomben i vattnet och väntar. Det tar ett tag för den att smälta till fullo, under tiden den smälter sprids en förförisk doft i badrummet och badkaret av små svarta prickar. Gissningsvis vallmofrön... Badet blir härligt mjölkfärgat. Jag är inte något fan av bad som inte har någon färg. Till exempel gör en del badoljor badet väldoftande men fortfarande klart. Det saknas liksom något då tycker jag.

Enligt The Body Shop så är Smoky Poppy Bath Bomb ett avslappnade bad och det kan jag helt instämma i. Förvisso är de flesta bad i sig avslappnande. Men det är en mycket avstressad testare som kliver upp ur badkaret. Även om jag också tycker att huden blir mjuk av badet så blir jag inte tillräckligt återfuktad för att kunna skippa att smörja in mig efter badet. 

Kort sagt så är det här ett härligt doftande bad som jag mår bra av, dessutom prisvärt. Enda nackdelen: limited edition. Så skynda ut och köp! Du får 300 gram för 150 kronor.

Information

RIKTPRIS: 150 kr
Betyg: 5
Prisgrupp: Mellan
Hudvård: Spa & bad
Varumärke: The Body Shop

Mest lästa