Sóley – Lind Líkamskrem

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Förtrollande allroundkräm från det isländska skafferiet

Sóley Lind Líkamskrem (kroppskräm på isländska) är en kroppskräm med kokosolja och sheasmör som bas. Doften kommer från patchouli och citrus och känns inledningsvis inte särskilt förtrollande, lite avslagen men på något magiskt vis ändå angenäm. Krämen är ofärgad och ganska lätt till konsistensen, den passar dig med hud som inte behöver några särskilda insatser.

Jag som rattar den här recensionen är 37 år och har normal hud, men som kräver mer matiga krämer i stil med kroppssmör eller oljor under vintermånaderna. Trots den ganska tunna konsistensen lägger sig krämen som en hinna på huden och jag blir osäker på om den absorberas över huvud taget eller om den bara kletar av sig på kläderna. Det må vara isländsk trolldom som gör att jag ändå faller för den här produkten, för den håller min hud spänstig och återfuktad och den lite märkliga doften är fascinerande i sin enkelhet.

Sóley Lind Líkamskrem är förpackad i en genomskinlig pumpflaska med rimlig dosering. Rekommenderat pris för en flaska på 250 ml är 270 kronor.

Sóleys produkter är baserade på handplockade isländska viltväxande örter med 100 procents ekologiskt ursprung. Vide, rölleka och björk är tongivande ingredienser i serien.

Information

RIKTPRIS: 270 kr
Betyg: 4
Prisgrupp: Mellan
Hudvård: Kroppskräm
Varumärke: Sóley Organics

Mest lästa

2
0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x