Nimue – Multi Night Plus

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

För klen återfuktning för en genomsnittlig, mogen hy

Detta är en anti age-nattkräm för mogen hud med rynkor och förlorad elasticitet. Krämen innehåller bland annat AHA och vitamin A, C och E. Den ska återfukta, göra huden fastare samt skydda mot väder och föroreningar.

Förpackningen är en vit plasttub som innehåller 50 ml. Munstycket är en pump, vilket är hygieniskt och gör det lätt att dosera krämen. Nimue Multi Night Plus är i det närmaste helt doftlös, den är mjuk i konsistens och lätt att applicera – en liksom bara glider på.

Jag är 50+ och har ganska torr hud med både fina linjer och lite djupare rynkor, väldigt mycket mindre elastisk hud nu än för 20 år sedan. Jag hade aldrig använt någon kräm från Nimue förut. Mitt omedelbara intryck var att den kändes för lätt. Det första veckorna jag använde den tyckte jag ändå att den återfuktade väl. Plus, tyckte jag också, för att lättheten också innebar att den inte blev glansig på huden som en del rikare nattkrämer faktiskt blir. Men då var det sensommar (varm september) och min hud var inte så torr som den blir när påfrestningar av kyla och temperaturväxlingar påverkar den. Nu (i november) har min hud börjat bli så där torr som den är under vinterhalvåret och då räcker Nimue Multi Night Plus inte alls. Huden stramar lite när jag vaknar, och torrhetslinjer blir mer synliga igen.

Jag måste överge Nimue Multi Night Plus för en rikare, effektivare anti age-nattkräm. Eftersom jag tror att jag, eller i alla fall min hud, är ganska vanlig för kvinnor över 45 år kan jag konstatera att den här krämen inte är för medelålders torrisar. En skön, lätt nattkräm för dem med normal hud med blygsamma åldersförändringar skulle produkten snarare passa. Jag kommer inte att köpa den igen, och jag kommer att ge bort resten till en 30-årig väninna.

Information

RIKTPRIS: 670 kr
Betyg: 2
Prisgrupp: Lyx
Hudtyp: Anti-age
Varumärke: Nimue

Mest lästa

2
0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x