Vichy – Normaderm Night Detox

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Fräschar upp aknebenägen hy över natten

Vichy Normaderm Night Detox är en nattkräm som ska hjälpa till att minska överproduktionen av sebum i huden under natten. Krämen ska vara kraftfull men samtidigt snäll mot huden och därför passa även de som har känslig hud. Den ska göra att finnar och porer blir mindre framträdande och att huden känns renad. Krämen innehåller bland annat LHA, salicylsyra och glykolsyra som tar bort döda hudceller, har en antiinflammatorisk effekt och djuprengör porerna.

Jag som testar är 30 år gammal och har problem med en fet och aknebenägen t-zon. Jag får dessutom finnar även utanför t-zonen ibland. Vichy Normaderm Night Detox är lätt att applicera och är bekväm att ha på sig. Lukten är diskret men fräsch. Den tar ganska lång tid på sig att gå in i huden men det tycker jag är ett mindre problem för en nattkräm. Huden känns väldigt fräsch på morgonen, jag kan ha lite glansig hud när jag vaknar men det försvinner vid användandet. Dessutom märker jag en viss nedgång i antalet finnar. Under de sex veckor jag använder krämen försvinner de dock inte helt, och jag märker att huden utanför t-zonen är lite irriterad. Jag tror att krämen möjligen är lite för aktiv för min vinterkänsliga hud. Allt som allt tycker jag att Vichy Normaderm Night Detox är bra men inte fantastisk.

Vichy Normaderm Night Detox kommer i en tub om 40 ml och är väldigt lättdoserad tack vare en smal pip som är perfekt anpassad för konsistensen. Pluspoäng för förpackningen, den är hygienisk och smart eftersom du får ut all produkt ur tuben. Dessutom är den snygg och tar liten plats.

Information

RIKTPRIS: 179 kr

Mest lästa

2
0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x