Matrix – Design Pulse Surround Shine

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Lätt att överdosera och klen hållbarhet

Detta är en glansspray från Matrixs serie för ”kreativa och banbrytande stylingprodukter, utformade för att skapa de mest vågade stilarna” kallad Design Pulse. Surrond Shine är glanssprayen i serien, en lätt mistspray utan stadga för glans som ska hålla i upp till 24 timmar.

En ”showstopper” kallar Matrix produkten, ”meh” säger jag som testar. Jag har nämligen torrt och lite livlöst hår som tacksamt tar emot all glans som går men nja. Resultaten är sådär. Jag gillar den lätta forumlan som lätt sprider sig över håret utan att tynga ner. Jag kan definitivt tänka mig att Matrix Design Pulse Surround Shine passar alla hårtyper, även tunt och lätt hår som nog har mycket att hämta här. Sprayen doftar gott och ganska diskret men ger mycket lite glans i mitt hår. Och den lilla glans som ges har ingen vidare hållbarhet, håller i bästa fall till en afterwork om jag sprejat på morgonen. Jag upplever också att det är lite för lätt att överdosera när glanseffekten är så pass liten. Om Matrix Design Pulse Surround Shine överdoseras känns håret direkt smutsigt och blir väldigt stripigt.

Jag är lite förvånad att en frisörprodukt inte levererat med lite bättre resultat. Jag har tidigare testat både schampo och inpackningar från Matrix (förvisso från en annan serie) och varit väldigt nöjd. Med andra ord en glansspray för de som önskar mycket sparsam glans men med en okej doft.

Ingenting med den här produkten är "kreativt och banbrytande" utom möjligtvis den väldigt fula och omoderna designen på flaskan. Matrix Design Pulse Surround Shine innehåller 150 ml.

Information

RIKTPRIS: 149 kr
Betyg: 2
Prisgrupp: Mellan
Varumärke: Matrix

Mest lästa