Soley Organics – Graedir Hendur

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Ekologisk handkräm från island.

GRAEDIR hendur är en ekologisk handkräm från det isländska märket Soley Organics. Ordet graedir skrivs inte på det sättet som det står här, utan på isländska med bokstäverna a och e ihopskrivna, ja du förstår. Denna handkräm innehåller isländskt källvatten, örter, citrus och eteriska oljor bland annat, den ska tillföra fukt och näring och göra händerna mjuka samt lena. Tuben innehåller 50 ml.

Doften påminner om tallbarr. Det är en doft jag gillar om jag går i skogen strax efter en regnskur men som jag ogillar i hudvårdsprodukter. Här är doften påtaglig när jag smörjer in mig, men den mattas tack och lov av snabbt och är knappt förnimbar efter en halvtimme. Senare luktar det inte tallbar alls, utan en svag faktiskt god doft framträder istället om jag sniffar på mina händer. Soley Organics Graedir Hendur är mjuk och smidig och går snabbt in i huden. Huden blir mjuk och len, men effekten håller inte i sig tillräckligt länge. Om du är en sådan som smörjer in händerna i tid och otid fungerar det kanske bra. Men jag vill helst bara smörja in händerna lika ofta som jag smörjer ansiktet (på morgonen och på kvällen) och då ställs det högre krav på hållbar effekt. Jag har ganska men inte jättetorra händer. Soley Organics Graedir Hendur får plus för att den är ekologisk, men minus för doften och bristande återfuktande effekt. 

Jag kommer inte att köpa Soley Organics Graedir Hendur igen.

Information

RIKTPRIS: 155 kr

Mest lästa

2
0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x