Löwengrip Care & Color – Blond Perfection Silver Shampoo

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Skötsam arbetshäst som torkar håret en smula

Löwengrip Care & Color Blond Perfection Silver Shampoo är vårdande och färgbevarande schampo som innehåller violetta pigment. Det tvättar bort gula och guldiga nyanser ur ett ljust hår för en "perfekt blond hårnyans". Produkten fungerar även på brunetter som vill uppleva en kallare hårnyans.

Jag har slingat mitt hår ljust, alla som slingat håret blont vet att de ljusa och fina slingorna blir trist gultonade efter en tid. Ett silverschampo ersätter inte ditt vanliga schampo, eftersom flitig användning av silverschampo gör att håret blir lila i stället. Jag har använt Löwengrip Care & Color Blond Perfection Silver Shampoo en gång i veckan och låtit det verka några minuter innan jag sköljt och använt mitt vanliga balsam.

Löwengrip Care & Color Blond Perfection Silver Shampoo fungerar mycket bra! Doften är god, inte stickig på något sätt och schampot är lätt att skölja ur. Ett balsam är dock ett måste efteråt, jag har prövat låta bli mitt balsam men då är håret ett enda trassel och känns torrt. Håret har genom detta silverschampo fått mycket glans och ser friskt och skinande ut. Rekommenderas till alla er som tröttnat på gulnande hår!

En flaska innehåller 250 ml.

Information

RIKTPRIS: 159 kr
Betyg: 4
Prisgrupp: Mellan
Hår: Schampo
Varumärke: LCC

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x