Sóley Organics – GRÆÐIR shampó

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Örtig rengöring som gör håret flygigt

GRÆÐIR betyder ‘helare’ på isländska och Sóley Organics GRÆÐIR shampó och påstås vara effektiv mot olika typer av eksem, skalpirritation, torr hud och psoriasis. Sóley Organics GRÆÐIR shampó innehåller en blandning av handplockade vilda isländska örter och görs på ett gammalt recept som har funnits i familjen Sóley i generationer.

Enligt beskrivningen ska Sóley Organics GRÆÐIR shampó milt rengöra håret från smuts och rester. Schampot luktar örtigt och enligt instruktionerna ska det kunnas användas dagligen. Vid applicering på blött hår upplever jag inte att det skummar så mycket utan snarare går in i det blöta håret och jag tar lite mer schampo än vad jag gör normalt för att få fram löddret. Jag har provat att använda Sóley Organics GRÆÐIR shampó både med och utan balsam, men föredrar helt klart att avsluta med balsam då det känns lite strävare och svårare att reda ut annars.

När håret torkat känns det fortfarande aningens strävt och lite torrare än med andra schampon, så därför har jag använt lite hårolja för att inte det ska bli för flygigt och vilt. Det är en av anledningarna till att jag som testat bara ger betyget tre. Jag gillar ekologiska produkter, men vill känna att håret är fräscht och följsamt, inte torrt och flygigt efter en tvätt. Kanske fungerar Sóley Organics GRÆÐIR shampó bättre för dem som har någon form av problem med hårbotten, men detta är inte min kopp te. Originalflaskan innehåller 250 ml.

Information

RIKTPRIS: 250 kr
Betyg: 3
Prisgrupp: Lyx
Hår: Schampo
Varumärke: Sóley Organics

Mest lästa

2
0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x