Avène – YsthéAL Anti-Wrinkle Cream

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Återuppstår på hudytan som otrevlig hinna

Jag älskar hudvård och krämer och har alltid gjort, jag tycker om att använda både lyxiga dyra märken och apotekens egna. Numera är de riktigt kul att handla hudvård på apoteken eftersom de har tagit in en del franska märken, som La Roche-Posay och Avène. De förstnämnda är inriktade mot hudproblem och Avène har främst milda produkter. Från Avène är det jag känner till bäst och som jag använt i många omgångar deras krämer, rengöringen (som är helt fantastisk), ansiktsmasker och ansiktssprayen i Eau Thermale-serien som är för känslig hud. Jag har normal hud men tycker att de gör sitt jobb, är sköna att använda och prisvärda.

Under åtta veckors tid har jag provat en antirynkkräm från Avènes nya serie som heter YsthéAL. Under den här tiden har jag även sökt efter en förklaring till det märkliga sättet att avsluta med två stora bokstäver i produktnamnet, men har inte funnit någon information.

Avène YsthéAL Anti-Wrinkle Cream kommer i en långsmal pumpflaska som förhindrar att syre kommer åt att förstöra de patenterade aktiva ingredienserna: retinaldehyd som är kliniskt bevisad att motverka rynkor. G.G.O som förbättrar elasticiteten och fylligheten. Pre-tocopherol, kraftfull antioxidant och Avènes signaturingrediens, källvatten. Den är paraben- och parfymfri.

Instruktionen är att Avène YsthéAL Anti-Wrinkle Cream ska användas nattetid. Det står att den är fettfri och att den absorberas snabbt. Just detta har jag haft en del problem med, jag håller inte med om att den absorberas. Eller först gör den det, sen efter en kort stund så återuppstår den på ytan som en glansig hinna, mina porer förstoras och under natten kommer jag på mig själv med att torka bort det värsta med sängkläderna. Avène YsthéAL Anti-Wrinkle Cream är inte en skön produkt för mig.

Eftersom jag gillar Avènes andra produkter så mycket har jag ändå gett den en chans och har ihärdigt applicerat den kväll efter kväll. Men vi har inte blivit vänner, tvärtom. Nu när testperioden är över får den flytta hem till någon som uppskattar den mer, någon med riktigt torr hy tänker jag, vars hud absoberar den bättre. Jag har heller inte upplevt någon förbättring av min hy, den är som den var innan, varken bättre eller sämre.

Du får 30 ml för 269 kronor.

Information

RIKTPRIS: 269 kr
Betyg: 2
Prisgrupp: Mellan
Varumärke: Avène

Mest lästa

2
0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x