The Organic Pharmacy – Arnica Soothing Muscle Soak

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Mjukar upp och luktar tjära

Jag älskar att avsluta veckan på söndagskvällen med ett hemmaspa: bad, skrubb, ansiktsmask, you name it. Jag tar gärna ett bad då och då under veckan för att slappna av, få upp värmen och slippa dammsuga. Det finns alltid en anledning att ta ett bad. The Organic Pharmacy Arnica Soothing Muscle Soak ska passa perfekt efter exempelvis trädgårdsarbete eller idrott, eftersom produkten ska hjälpa till att lindra smärta och allmän värk.

Härligt tänkte jag, kanske kan produkten mjuka upp mina stela lårmuskler. Badet luktar väldigt starkt. Jag rynkade nästan lite på näsan när jag hällde i de föreskrivna två matskedarna i badkaret. Maken noterade också doften, men hans ord var "vad är det som luktar så gott?". Han tyckte The Organic Pharmacy Arnica Soothing Muscle Soak luktade citrus och tjära. Beskrivningen var huvudet på spiken. Produkten luktar rätt mycket tjärra med en hint av citrus, jag tror att det var tjäran jag reagerade mot. Det passar liksom inte riktigt in i en spamiljö. Doften minskar ju mer du fyller karet med vatten. När jag väl kröp ned i badet så störde den inte mig längre, jag snarare gillade doften.

Jag kan inte skriva under på att The Organic Pharmacy Arnica Soothing Muscle Soak hjälper mot värk (eftersom jag inte hade någon) men nog hjälper produkten mot spända muskler. Jag kände mig härligt avslappnad och mjuk i kroppen när jag väl klev upp från badet. Tidigare har jag testat Kerstin Florian Mineral Wellness Soak som jag var lite tveksam till. Det var också ett skönt och avslappnande bad, men där saknade jag doften då det inte luktade någonting. För mig är doft en stor del av en spaupplevelse. The Organic Pharmacy Arnica Soothing Muscle Soak ger mig det lilla extra men priset på 500 kronor för 325 gram är lite i överkant. Trots att jag gillar naturliga produkter ligger priset för nära smärttröskeln, därför blir betyget en fyra.

Information

RIKTPRIS: 500 kr
Betyg: 4
Prisgrupp: Lyx
Hudvård: Spa & bad

Mest lästa