Garnier – Nordic Moisture Match 24h Nourishing Rich Cream

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Ger tyvärr fet hy

Garnier Nordic Moisture Match 24h Nourishing Rich Cream beskrivs som en ny fuktkräm som är anpassade för just dina behov. Den kan användas varje dag och tillför fukt i 24 timmar. Formulan med växtelixir tillför den rätta mängd fukt som din specifika hudtyp behöver. Produkten appliceras morgon och kväll i hela ansiktet för att synligt förbättra hudens struktur.

Garnier Nordic Moisture Match 24h Nourishing Rich Cream är fri från parabener och passar torr till väldigt torr hy. Några av ingredienserna är rosenextrakt som ska verka lugnande på huden och göra den mjuk, samt karitésmör mer känt som sheasmör.

Jag som testar krämen har känslig och lite torr hy som lätt reagerar på aktiva ingredienser såsom olika AHA-syror. Det som slår mig när jag först testar krämen är hur tjock och smörlik den är i konsistensen, den är svår att få upp ur burken. Det tar ett tag för krämen att sjunka in i huden och jag får blanka partier i ansiktet. Den doftar väl. Efter att ha använt krämen en vecka märker jag att min hud är återfuktad och mjuk, men huden känns en aning fet vilket aldrig har varit ett problem för mig innan. För mig passar Garnier Nordic Moisture Match 24h Nourishing Rich Cream bättre som en nattkräm då huden behöver lite extra fukt.

Jag rekommenderar krämen för den som har mycket torr hud, har du som jag lite torra partier är det en bra nattkräm. Om du är inne på denna serie kan det vara klokt att komplettera med någon av de andra krämerna som är riktade mot normal hud eller blandhud.

Information

RIKTPRIS: 75 kr

Mest lästa

2
0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x