Kanebo – Sensai Cellular Performance Lift Remodelling Cream

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Otroligt bra kräm som gett upphov till komplimanger, men vansinnigt dyr.

Kanebo Sensai Cellular Performance Lift Remodelling Cream skall enligt Kanebo själva vara "en lyxig anti age-kräm som stramar upp huden och hjälper till att återställa ansiktsvolymen". Och lyx är det ju onekligen, den kostar 2500 kronor.

Jag som testat den här krämen är en 43-going-on-44 som med jämna mellanrum får visa leg på Systembolaget. Jag har alltså egenligen inte några större rynkproblem, vilket i och för sig kan bero på att jag är en kräm- och behandlingsnörd. Kanebo Sensai Cellular Performance Lift Remodelling Cream är faktiskt kanon! Jag har fått flera kommentarer om min fantastiska hy. Jag märker ju själv att huden har en helt annan lyster, även om jag inte kan säga att jag märkt någonting av det där med volymen. Detta kan bero på att jag inte har problem med detta. Kanebo Sensai Cellular Performance Lift Remodelling Cream sätter inte igen mina porer, vilket uppskattas, och den retar heller inte min lite känsliga hy, som har tendenser till rosacea. Vore det inte för priset skulle jag köpa krämen själv. Handen på hjärtat, jag satsar mycket på hudvård: jag köper gärna lyxiga krämer och går på dyra behandlingar. 2500 kronor är i saftigaste laget även om krämen är bra. Jag har bara använt den som dagkräm, eftersom jag såhär på vintern vill ha något mer fuktboostande på natten.

Min enda invänding utom priset är förpackningen. Jag vet att det anses lyxigt med en burk och det är klart att jag har rena händer när jag tar kräm (den medföljande lilla spateln lyckas jag däremot alltid slarva bort). Jag gillar inte att gräva i burken, jag föredrar pumpflaska.

Information

RIKTPRIS: 2500 kr

Mest lästa