Yvonne Ryding – Eye Makeup Remover

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Mild och effektiv sminkborttagning som känns vårdande för huden kring ögonen.

Eye Makeup Remover från Yvonne Ryding ska ta bort ögonmakeup skonsamt och effektivt. Den innehåller kokosolja, vete, sockerbetor och rapsolja som ska vara särskilt närande. Flaskan innehåller 100 ml, produkten är lättflytande likt vatten och oparfymerad. Du tar några droppar på fuktade bomullsrondeller och trycker lätt mot ögonlock och ögonfransar innan du torkar bort med cirklande rörelser.

Jag har testat Yvonne Ryding Eye Makeup Remover med flera olika mascaror och med varierad mängd smink. Jag tycker att Yvonne Ryding Eye Makeup Remover löser upp och tar bort sminket mycket effektivt och utan att irritera mina ögon eller huden runt dem. Jag behöver inte gnida eller gnugga alls, utan bara milt torka bort sminket. Jag tycker att de flesta removers fungerar rätt bra och att det är en produkttyp som jag inte brukar engagera mig nämnvärt mycket i. Ändå tycker jag att just denna remover från Yvonne Ryding utmärker sig som både extra effektiv och extra skonsam. Yvonne Ryding Eye Makeup Remover inte bara tar bort makeupen, den lämnar också huden närmast ögonen mjuk och behagligt återfuktad. Jag som är medelålders och redan har linjer och rynkor runt ögonen uppskattar särskilt att jag inte behöver gnugga alls. Produkten känns mild och till och med vårdande. Jag använder den gärna och tycker att den är värd det något högre priset jämfört med produkter jag tidigare använt.

Information

RIKTPRIS: 89 kr
Betyg: 5
Prisgrupp: Mellan
Varumärke: Yvonne Ryding

Mest lästa