The Organic Pharmacy – Double Rose Rejuvenating Face Cream

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Underbar ekologisk dagkräm som fuktmättar huden

The Organic Pharmacy Double Rose Rejuvenating Face Cream är en av The Organic Pharmacys bästsäljare och det har jag verkligen inte svårt att förstå. En underbar dagkräm som snabbt sugs in i hyn och ger ett underbart, fuktmättat, strålande och fint resultat. Produkten innehåller bland annat ros, nyponros, sheasmör, kokosnöt, ringblomma och aloe vera och fungerar så himla bra.

Mitt utgångsläge hudmässigt är medelålders hy med både skratt- och torrhetsrynkor. Jag har dessutom en mycket ojämn hudton på grund av acneärr och andra ärr samt ytliga blodkärl. Jag upplever min ansiktshy mycket mer strålande och fuktmättad efter sex veckors daglig användning av The Organic Pharmacy Double Rose Rejuvenating Face Cream och jag kommer aboslut köpa en ny burk när den här är slut.

Det mest påtagliga är den ihållande fuktmättnaden som jag sällan har känt efter andra dagkrämer. Detta är en fuktbomb! Även elasticiteten är mycket förbättrad och det både känns och ser bättre ut. 

The Organic Pharmacy
har ett face firming serum som man kan blanda i några droppar av när man applicerar The Organic Pharmacy Double Rose Rejuvenating Face Cream, men det har jag inte gjort, jag har bara testat dagkrämen solo. Och den funkar så bra! Burken i sig är föredömligt gjord i plast (skona handfaten!) och innehåller 50 ml. 

Information

RIKTPRIS: 500 kr
Åldersgrupp: 40 plus
Betyg: 5
Hudvård: Dagkräm
Hudtyp: Anti-age

Mest lästa