Matrix Biolage – After-Sun Shampoo

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Schampo som renar efter sol och bad.

Matrix Biolage After-Sun Shampoo är ett schampo som passar för alla hårtyper men framförallt framtaget för att användas när man vistas i sol och bad. Det ska motverka negativa effekter efter bad i sjö/hav eller klorerat vatten. Schampot ska ta bort salt och klor och ge fukt och lyster.

Jag som testat har mellanlångt, vågigt, blont hår och har exponerat det för sol och bad en längre tid. Under sommaren började jag använda Matrix Biolage After-Sun ShampooSchampot har en något söt doft och jag tycker att den påminner om mandelolja. På flaskan framgår det att schampot innehåller solrosfröextrakt som är rikt på antioxidanter och UV-filter vilket ska göra håret mjukt och glansigt. 

Mitt hår blir lätt torrt och trassligt under sommaren. Men Matrix Biolage After-Sun Shampoo har tillfört fukt och gett håret en ny glansighet och jag tycker att mina blonda lockar ser fräschare ut efter att jag började använda produkten. Betyget blir 4.

Information

RIKTPRIS: 180 kr

Mest lästa