Voya – Me Time Anti-ageing Moisturiser

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

En ansiktskräm som inte återfuktar.

Voya Me Time Anti-ageing Moisturiser är förpackad i en snygg, hög glasflaska med pump. Voya skriver själva att denna ansiktskräm innehåller organiska ingredienser, sjögräsextrakt och antioxidanter. Den ska minska ålderstecken, ge fukt och lugna huden med aloe vera och kamomill.

Jag som har testat Voya Me Time Anti-ageing Moisturiser är 44 år gammal och ganska mottaglig för allt som slätar ut även om jag inte tycker att det är det viktigaste i min hudvårdsrutin. Men desto mer hjälp behöver jag med återfuktning eftersom jag ofta känner mig torr i hyn.

Voya är ett ekologiskt irländskt märke som använder sjögräs i sina produkter. Jag var lite rädd att ansiktskrämen skulle lukta illa just därför, men det gör den inte. Doften är neutral. Konsistensen är inte krämig utan mer som en tunn, mjölkig gel. Krämen går snabbt att klappa in i hyn. Men en eller två timmar efter applikation vill jag fylla på med mer kräm, för då känns hyn torr igen. Lika otillräcklig är den som nattkräm. Den fungerar över en ansiktsolja men å andra sidan fungerar oljan lika bra utan krämen. På grund av detta tycker jag att Voya Me Time Anti-ageing Moisturiser blir meningslös, för huvudfunktionen som ”moisturiser” måste ändå vara att återfukta, och det gör den inte. Det är också svårt att bedöma huruvida den fungerar utslätande. 

Voya Me Time Anti-ageing Moisturiser får en svag tvåa av mig i betyg. Men jag kan tänka mig att den fungerar bättre på någon som inte är så torr i hyn som jag är.

Information


Mest lästa