Helena Rubinstein – Collagenist Re-plump SPF 15 Dry Skin

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Dyr och verkningslös kräm för torr hud.

Helena Rubinstein Collagenist Re-plump SPF 15 Dry Skin beskrivs som en dagkräm för kvinnor som söker en kräm som ger spänstighet och reducerar rynkor. Den ska ge en omedelbart utfyllande effekt på linjer och rynkor, stimulera kollagenproduktionen i huden och förbättra hudens spänst och elasticitet. Den innehåller SPF 15.

Jag som testat Helena Rubinstein Collagenist Re-plump SPF 15 Dry Skin är 54 år. Min hud är yttorr nu på sommaren, och ännu torrare på vintern. Jag har inte speciellt rynkig hud men den börjar förlora en del av sin spänst.  Jag har använt hudkräm mycket länge och har därför hunnit med en hel del krämer genom åren.

Och tyvärr är Helena Rubinstein Collagenist Re-plump SPF 15 Dry Skin ett bottennapp. Jag har använt den under två månader morgon och kväll och jag märker ingen som helst förbättring vad gäller spänst, eller utfyllande effekt på linjer och rynkor. Den sjunker in snabbt i huden och håller den smidig under dagen men när jag använt den till natten vaknar jag med en hud som stramar. Förpackningen är lyxigt silvrig och krämen är sött rosa samt doftfri vilket jag tycker är ett stort plus, men jag kan ändå inte ge mer än 1.

Information

RIKTPRIS: 1050 kr
Åldersgrupp: 40 plus
Betyg: 1
Prisgrupp: Lyx

Mest lästa

2
0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x