Sensai – Cellular Performance Lifting Radiance Cream

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Närande kräm som ger lyft och lyster

Sensai Cellular Performance Lifting Radiance Cream är en lyxig och näringsrik dag- och nattkräm som ska motverka slapp och glåmig hud och ge lyster. Den innehåller något som heter Natural Musculifter, som sägs öka ämnesomsättningen i muskelcellerna för en fastare hud, och ett extrakt som ska ge glöd och lyster till huden.

Burken innehåller 40 ml. Krämen har en mycket mild, god doft och är mjuk och lätt (t.o.m skön!) att applicera. Den går snabbt in i huden. Jag som testar är femtio år, har ålderstypiska linjer och rynkor, yttorr hud och högt ställda krav på hudvården jag använder. Sensai Cellular Performance Lifting Radiance Cream är en positiv överraskning och precis vad min hud behöver. Huden känns rikt återfuktad efteråt, och behåller fukten och mjukheten i huden hela dagen. De mer befästa rynkorna är, som alltid, opåverkade av kräm men de fina linjerna blir synligt både mindre och färre då jag använder produkten. Jag har använt den både på dagen och på natten men mest på dagen. Jag tycker att huden får en fin lyster och ser ut att må bra efteråt.

Högsta betyg, Sensai Cellular Performance Lifting Radiance Cream är min nya krämfavorit!

Information

RIKTPRIS: 2415 kr

Mest lästa