Shiseido – Benefiance – Wrinkle resist24- Night cream

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

En mjuk nattkräm som håller hög klass.

Då min 38-åriga hy är rätt torr och känslig är jag mycket noggrann med vilka produkter jag använder. De måste återfukta väl och samtidigt innehålla ytterst lite parfym. Shiseidos kräm Benefiance Wrinkle Resist24 Night Cream säger sig trotsa hudens åldrande och minska rynkor samtidigt som den gör huden mjuk och silkeslen. Produkten riktar sig till personer med torr till mycket torr hud. Detta tyckte jag lät lovande.

Krämen kommer i en mycket tilltalande förpackning. Den känns lyxig med sitt gyllene lock och mjuka konturer. Innehållet känns också lyxigt. Krämen är mjuk med en behaglig blommig doft som känns både fräsch och uppiggande. Produkten går också lätt in i huden, men tyvärr måste jag smörja in mig två gånger efter varandra för att huden ska bli ordentligt återfuktad.

Efter några veckors användning tycker jag att min hud ser friskare ut. Den känns också mjukare. Om mina rynkor blivit mindre kan jag inte riktigt avgöra, vilket antagligen innebär att krämen inte haft någon betydande effekt gällande just den punkten. Men, kanske skulle rynkorna ha varit djupare och/eller fler om jag inte börjat använda krämen?

Shiseido Benefiance Wrinkle Resist24 Night Cream får av mig en fyra i betyg. Den har en mjuk och behaglig doft, den går snabbt in i huden och känns skön att använda. Jag tycker nog att den faktiskt gör min hud mjukare och smidigare. Det som drar ner betyget något är att jag måste applicera den två gånger efter varandra för att bli fullt återfuktad, vilket inte gör den speciellt dryg.

Shiseido Benefiance Wrinkle Resist24 Night Cream innehåller 50 ml.

Information

RIKTPRIS: 672 kr
Betyg: 4
Prisgrupp: Lyx
Hudtyp: Torr
Varumärke: Shiseido

Mest lästa