Matrix – Biolage After Sun Repair Spray

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Ett reparerande spray som är riktigt bra

Biolage After Sun Repair Spray är en reparerande after sun spray från Matrix som inte gjorde mig besviken. Det ska vara reparerande och och skyddande även för hårbotten. Jag använde det varje gång jag tvättade håret under fem dagar på en solsemester. 

Matrix Biolage After Sun Repair Spray var lätt att spraya i håret och gjorde håret mjukt och följsamt och inte det minsta tungt trots att det inte ska sköljas ur. Det är ett dubbelverkande spray som både reparerar och används som balsam.

Jag har också testat den liknande produkten Wella SP Sun UV-spray, som ska skydda mot solens skadliga strålar, vilket jag uppfattar som att inte bleka eller torka ut håret. Den gav jag bottenbetyg. Men när jag läser om Matrix Biolage After Sun Repair Spray uppfattar jag som att den ska reparera håret och det tycker jag att den gör. Därav de diametralt motsatta betygen.

Ett toppbetyg och något jag kommer packa ner i väskan inför nästa resa till solen.

Innehåller 150 ml.

Information

RIKTPRIS: 90 kr
Betyg: 5
Prisgrupp: Mellan
Varumärke: Matrix

Mest lästa