Björk & Berries – Green & Clean Spa Super Vitalizing Dream Bath

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Härligt badskum som doftar friskt av björk och gurka

Björk & Berries Green & Clean Spa Super Vitalizing Dream Bath beskrivs innehålla vitaminkomplex som förstärker hudens naturliga skydd och elasticitet. Doftingredienserna sägs vara 100% naturliga, och doften är fräsch björk och gurka. 

Jag vill börja med att säga att jag är en badkarsbadare av ragn. Få produkter (oavsett om det är oljor, badbomber, skum eller salt) har undgått mitt nyfikna letande efter nya härligheter till badstunderna. Men just Björk & Berries Green & Clean Spa Super Vitalizing Dream Bath har jag inte testat förut. Först var jag lite skeptisk till doften, som inte riktigt är min kopp av te (den är lite för gurkig). Men så fort jag tappade upp det första badet och såg det fantastiska skummet så ändrade jag mig. Gurka luktar ju för fasen gott! Och vilket skum sen då! Mellanstora bubblor som bildar ett kompakt men ändå fluffigt skum, kanonbra att leka med om man nu råkar gilla att till exempel göra skägg eller molnlika torn. Dessutom hjälper skummet till att hålla badet varmare länge, vilket är perfekt om man som jag gillar att ligga kvar en bra stund och läsa. Enligt instruktionerna ska man använda 2 kapsyler till ett bad, jag har testat med både mer och mindre, och kommit fram till att den föreslagna mängden är precis lagom.

Hur det är med det där naturliga skyddet och elasticiteten? Jag märker då ingen skillnad, och tvivlar på just de effekterna. I vanlig ordning smörjer jag in mig ordentligt med hudkräm efter badet. Men om man letar efter ett bra skum som luktar gott och känns fräscht så är Björk & Berries Green & Clean Spa Super Vitalizing Dream Bath ett finfint köp. Dessutom är flaskan snygg, och pryder sin plats på badkarskanten. 

Innehåller 250 ml.

Information

RIKTPRIS: 140 kr
Betyg: 4
Prisgrupp: Mellan
Hudvård: Spa & bad
Varumärke: Björk & Berries

Mest lästa