Boots No7 – Protect & Perfect Intense Night Cream

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Lite odryg men med lyckat resultat.

Efter två veckors testande av Boots No7 Protect & Perfect Intense Night Cream så var jag inte speciellt imponerad av krämen. Men men, vi som testar produkterna ska ju inte ge upp – inte ens om vi får finnar (check) eller om huden torkar ut (check) – utan bara köra på. Men så äntligen, efter fyra långa veckor av testande, började jag märka skillnad. Och det är precis vad Boots No7 ska göra. Efter fyra veckor ska man märka att djupa linjer och rynkor börjat jämnats ut.

Krämen ska också hjälpa huden att återhämta sig under natten och göra den föryngrad. Mitt största problem med Boots No7 Protect & Perfect Intense Night Cream var att den i början inte återfuktade min 39-åriga torra vinterhud. De första veckorna la sig krämen bara ovanpå huden, själva ytan kändes len men strax under stramade det och huden kändes inte ett dugg elastisk.

Men efter fyra veckor märkte jag plötsligt hur huden kändes len och återfuktad. Dessutom hade mina små åldersrynkor i pannan jämnats ut.

Krämen doftar diskret och är härligt krämig. Den smälter snabbt in i huden. Jag tycker att den är värd en fyra, det som drar ner betyget, är att jag måste använda ganska mycket kräm för att huden ska kännas ordentligt återfuktad. Eftersom Boots No7 Protect & Perfect Intense Night Cream är en ganska dyr kräm så känns det inte så prisvärt. Men resultatet är jag verkligen nöjd med och har du inte snustorr hud så kan jag rekommendera Protect & Perfect Intense Night Cream.

Innehåller 50 milliliter.

Information

RIKTPRIS: 355 kr
Betyg: 4
Prisgrupp: Mellan
Hudtyp: Anti-age
Varumärke: Boots No 7

Mest lästa