Natuvive – Age Control Night Cream

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Riktigt bra nattkräm som tyvärr inte håller hela vägen när det gäller torrhetslinjer

Natuvive Age Control Night Cream ska ge intensiv näring och fukt till huden för att reducera fina linjer och torrhetsrynkor samt återställa elasticiteten. Nattkrämen ingår i en serie produkter för dig som ännu inte har synliga ålderstecken men som vill börja förebygga i tid, och för dig som tycker att ålderstecknen börjat synas. Så här skriver tillverkan om produkten på sin webbsida: "Ger intensiv näring och fukt till huden för att reducera fina linjer och torrhetsrynkor samt återställa elasticiteten. Krämen stärker hudens naturliga skydd, medan den mjuka formulan med silkesprotein verkar omvårdande. Berikad med grönt te och rooibos, naturligt rika på antioxidanter. Används på natten, eller under dagen för intensiv vård."

Natuvives Age Control Night Creme är riktigt tjock och krämig i konsistensen, vilket jag gillar. Den doftar fräscht, men inte speciellt mycket. Att smörja in sig med den här krämen känns lyxigt och jag riktigt känner hur huden suger åt sig av all näring och fukt. Till skillnad från många nattkrämer så blir ansiktet inte alls glansigt av den här krämen. Det gör att den faktiskt funkar att använda på dagen också om man känner att huden har ett extra stort behov av fukt och skydd, som till exempel när det är riktigt kallt ute.

Jag gillar den här krämen jättemycket, den har allt som jag vill ha av en nattkräm. Dock så har jag inte sett någon större skillnad i fråga om torrhetslinjer, och det gör att betyget inte riktigt når upp till det högsta betyget utan stannar på en fyra.

Information

RIKTPRIS: 265 kr
Betyg: 4
Prisgrupp: Mellan
Varumärke: Natuvive

Mest lästa