Biotherm – Rides Repair-serien

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Ingen förändring på rynkorna men tyvärr fler pormaskar

Jag har testat tre stycken produkter från Biotherms Rides Repair-kollektion, som ska reducera fina linjer. Jag testader dagkräm, nattkräm och serum.

Efter behandlingen har rynkorna inte blivit mindre synliga, däremot har jag mer pormaskar. Förpackningen är annars lätt att öppna, men man behöver en spatel för att krämen i burken ska kännas fräsch. Konsistensen är skön och mjuk, dagkrämen och serumet sjunker lätt och snabbt in i huden. Nattkrämen lämnar en fet känsla men det är inte obehagligt, mer en smaksak! Krämen doftar ingenting, vilket är toppen!

Priserna för produkter är dagkräm Rides Repair Day Cream, 625 kr/50 ml, nattkräm Rides Repair Nuit, 645 kr/50 ml, och Rides Repair Serum, 625 kr/30 ml.

Bilden föreställer Biotherm Rides Repair Day Cream och är en av produkterna som har testas.

Det här testet gjordes 2008. Sedan 2009 recenseras inte hela serier i en och samma recension på Daisy Beauty, utan produkterna bedöms individuellt.

Information

RIKTPRIS: 625-645 kr

Mest lästa