Clarins – Multi-Active Night Youth Recovery Cream

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Berikande nattkräm för hy som nyss börjat åldras

En underbar blå glasburk, klassisk design för en kräm som också den känns klassik. Tjock och fyllig, med doft av ”finkräm”. Underbart, enligt mig. Denna kräm, för en hy som nyss börjat åldras (normal till torr) innehåller extrakt från bland annat organiskt odlad kiwi samt Imudilin® (dipeptide) som sägs stimulera cellförnyelsen. Under natten ges hyn en chans att återhämta sig efter en stressig dag. Vidare ska tidiga rynkor optiskt (?) minskas. Synas mindre, tolkar jag det som.

Och ja, den här krämen hjälper. Den gör verkligen att hyn känns mer utvilad, återfuktad och fräsch på morgonen. Den är härlig. Och jag tror att den skulle fungera lika fint vinter som sommar, på min hy, eftersom jag nu bara behöver använda mycket lite. En klutt till skulle säkerligen stilla den mer törstande vinterhyn. Jag tycker som sagt att fuktbalansen blir bättre och även att de fina linjerna reduceras. Den kostar en slant, men det kan den nog vara värd.

50 ml.

Information

RIKTPRIS: 600 kr
Åldersgrupp: 26-39 år
Betyg: 4
Prisgrupp: Lyx
Hudtyp: Anti-age
Varumärke: Clarins

Mest lästa