Lumene – Natural 3-action Night Recovery

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Gör huden mer elastisk och återfuktad till bra pris

Nattkrämen som aldrig tar slut, trots att den bara innehåller 50 mg. Den här så kallade 3-action-krämen innehåller bland annat källvatten, kvistnötsextrakt från gran och renmjölk.Produkten lovar att bevara hudens fuktbalans, skyddar mot ålderstecken och stimulerar hudens elasticitet.

Om jag ska vara ärlig så trodde jag inte det skulle märkas någon skillnad, med en sån här "mataffärsprodukt" som inte kostar mer än ett par hundra kronor. Men så fel jag fick. Min hud har blivit helt klart mer elastisk och det känns som om fukthalten är i bra balans för jag har inga torra partier i ansiktet alls.

Krämen innehåller något magiskt för den verkar aldrig ta slut. Förmodligen är det just det ämne som ska öka elasticiteten som gör att den blir så dryg, för konsistensen är lite lite vaxig och seg. Men bara lite. Krämen är också dryg. Efter två månader har inte ens hälften gått åt!

Doften och den rika krämigheten bidrar till att den är just som en nattkräm ska vara!

Den är också mild för jag, som har känslig hud, har inte fått en enda blemma eller rodnad som jag annars brukar få av nya krämer, framförallt aktiva krämer som nattkrämer.

Information

RIKTPRIS: 229 kr
Betyg: 4
Prisgrupp: Budget
Hudtyp: Alla
Varumärke: Lumene

Mest lästa