Eau Thermale Avène – Hydrance Optimale Riche

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Finfin nattkräm

Nu har jag testat en dag-/nattkräm jag aldrig någonsin hört talas om: Eau Thermale Avène Rich hydrating cream. Produkten ska enligt instruktioner vara anpassad för torr hud och äldre hud. Var tvungen att googla den, och såg till min förvåning att den faktiskt säljs på Apoteket. Kalla mig gammalmodig, men det känns på något märkligt sätt betryggande med en produkt som säljs just där. Trovärdigt.

Förpackningen är liten och smidig, en tub stående på locket. Den är kanske något småtrist när man tittar närmare på den. Själva krämen är väldigt tjock och trögflytande, vilket gör den en smula svår att applicera. Tyvärr blir denna produkt, liksom så många andra, en som gärna lägger sig som ett lager utanpå huden. Det gör att den absolut inte fungerar som dagkräm, det blir helt omöjligt att lägga en makeup på det lager som bildas. Jag började därför genast använda den som nattkräm, och då fungerar den riktigt bra. Under natten verkar krämen ha sjunkit in, och huden känns återfuktad och smidig.

Det bästa med produkten är att den doftar i stort sett ingenting! Tyvärr är produkten inte särskilt dryg.

Information

RIKTPRIS: 245 kr
Åldersgrupp: 26-39 år
Betyg: 3
Prisgrupp: Lyx
Hudtyp: Torr
Varumärke: Avène

Mest lästa