Matrix – Vavoom Shapemaker Shaping Spray

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Bra vardagsspray som inte funkar för avancerat hår

Ganska lik sin tvåäggstvilling Shake Maker Extra Hold Vavoom från Matrix. Men den här flaskan och jag kommer ännu bättre överens.
 
Funkar fint i håret varje dag. En mjuk och härlig stylingprodukt, lite sprayvax-känsla. Enkel men gör ändå att håret kan fluffas till eller bara fräschas upp på morgonen innan jobbet, även om jag inte hinner tvätta håret. Lägger sig inte som någon äcklig hinna och blir inte hårt eller kladdigt. En vardagsprodukt, en bra bekantskap, men duger inte om man vill fixa till något extra, bara för att få till lite volym en vanlig dag. Inga överraskningar men den här produkten kan bli en trogen vän. Ett stort minus för den äckliga doften. Varför måste det kännas som att man sprayar håret med bekämpningsmedel?
 
Slutsats: över förväntan, snäll produkt, fixar inga avancerade håruppsättningar men om man har för höga krav är den här toppen till vardags.
 
Innehåller 400 ml.

Information

RIKTPRIS: 145 kr
Betyg: 4
Prisgrupp: Mellan
Varumärke: Matrix

Mest lästa