The BrowGal – Highlighter Pencil

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

En oduglig highligheter

Jag som testat denna highlighterpenna är 46 år gammal och har som vana att sminka mig varje dag, även om det helt klart är en väldigt naturlig och enkel sminkning. Jag har ofta ljus, matt ögonskugga på ögonlocket och brukar avsluta med en ännu ljusare matt ögonskulgga lite högre upp närmre ögonbrynet för att få en liten highlighting effekt. Jag är född med mörka ögonbryn, fransar och har tämligen små mörkbruna ögon och har därför fått för mig att ögonen blir större med ljusa skuggor. Jag har dock aldrig testat en highlighterpenna så det skall bli spännande att utföra detta test.

Jag har aldrig testat detta varumärke innan men jag har förstått att det är väldigt stort i USA och även inom brynbranschen. Reklamen säger att The BrowGal Highlighter Pencil , 02 är den perfekta dubbelsidiga och multifunktionella highlighetern.  Den är speciellt framtagen för ögonbrynen men att man också kan använda den till andra områden i ansiktet.

The BrowGal Highlighter Pencil , 02 är ganska tjock och är väldigt lätt och behaglig att hålla i. Den har små genomskinliga lock och det smarta med pennan är att den har en färgnyans i varje ända. Ett bra sätt att spara plats i sminkväskan.  Den ena ändan är matt nude- och den andra är lite mer skimrande guldfärgad. Jag använde den guldfärgade under ögonbrynen och den andra nudefärgen fick bli en liten concealer. Pennan är lätt att applicera då färgen är krämig och tjock i konsistensen. Dock lägger den sig lite i rynkorna och man ser nästan rynkorna tydligare än tidigare. Jag vet inte om det är på grund av ett den är lite mer skimrande än vad jag är van vid.  Jag känner mig inte riktigt bekväm i denna färg och den matta färgen ser nästan onaturligt ditmålad ut om jag lägger den som en highlighter under ögonbrynen.  Jag anser också att färgen tyvärr försvinner snabbt, egentligen faktiskt redan efter några timmar. Då skall man i och för sig ha med sig att testperioden är mitt i  en högtrycksperiod då man svettades större delen av tiden. Doften är väldigt konstlad och jag tycker att den luktar gammalt. Den mer matta färgen fungerar dock toppen till att dölja små blemmor och finnar  med.

Jag känner inte att jag kommer att köpa eller rekommenderar The BrowGal Highlighter Pencil  till någon av mina vänner. Betyget blir en två då jag ej känner att produkten levererar och absolut inte är den perfekta highlighter som reklamen utlovade.

Information

RIKTPRIS: 195 kr
Betyg: 2
Prisgrupp: Mellan
Hudtyp: Alla
Varumärke: The BrowGal

Mest lästa