Foamie – Aloe Spa

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Spexig tvättsvamp på snöre med inbyggd tvål

Foamie är en tvättsvamp på snöre fylld med tvålbitar, enkelt uttryckt. En smart produktidé men frågan är om den verkligen fyller ett behov? Jag som testar är 42, har torr hud, och är inte helt övertygad…

Normalt använder jag vare sig tvättsvamp (föredrar en skrubbig boll) som jag tycker smular lite grann, eller tvål (som torkar ut), så perioden när jag testade Foamie Aloe Spa var lite av en utmaning. Den är enkel att använda – man blöter den och klämmer på den tills tvålbitarna börjar löddra. De känns som hårda klumpar i mitten av tvättsvampen, och det går fort att jobba upp ett rejält lödder. Jag har testat doften Aloe Spa, och det är inget jag skulle välja igen. Den känns väldigt konstgjord och ärligt talat rätt ointressant. Ingen lyxfaktor precis.

Sen masserar man alltså den löddriga svampen över sig och sköljer av. Inte helt skönt eftersom tvålklumparna är så pass hårda. Min sexåring tycker att den här produkten är helfestlig, och det är väl den stora behållningen. För egen del förederar jag duschgelé eller något annat som ger lite mer fukt och inte torkar ut så mycket. Den ska enligt uppgift räcka 30 tvättar men jag är faktiskt tveksam till om själva svampen (eller snöret) kommer hålla så länge. Tvålen räcker nog däremot.
Jag ger Foamie Aloe Spa en tvåa i betyg.

Information

RIKTPRIS: 999 kr
Betyg: 2
Prisgrupp: Budget
Hudvård: Spa & bad
Hudtyp: Alla
Varumärke: Foamie

Mest lästa