Treaclemoon – Wild Cherry Magic Hand Cream

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

En riktig körsbärsbomb till handkräm - budgetpris med bra resultat

Här är ett par (47-åriga) händer som verkligen kan sätta en handkräm på prov! Det är lika bra att erkänna: jag slarvar med vantar i vinterkylan, diskar alltid utan diskhandskar och prasslar med papper på ett torrt kontor hela dagarna. Så det låter ju toppen när Treaclemoon Wild Cherry Magic Hand Cream lovar intensiv hjälp för extra torra händer, och dessutom en doft som ”gör att alla bekymmer försvinner – på ett magiskt sätt” (åtminstone enligt Lykos websida).

Treaclemoon Wild Cherry Magic Hand Cream innehåller aprikosolja (långt ner i ingredienslistan i och för sig) och E-vitamin och den har en riktigt bra effekt. Händerna blir mjuka och återfuktade, utan att kännas kladdiga (vilket ju är en dödssynd för en handkräm). Mjukheten sitter i länge, ett par timmar. Det är bra!

Jag tycker Treaclemoon Wild Cherry Magic Hand Cream fungerar fint även till att ge nagelbanden en extra omgång fukt – eller armbågarna! Doften är pudrig och såklart tydligt körsbärig (i min näsa mer syntetisk än ”magisk”, tänk ungefär körsbärssaft). Om du har svårt för körsbärsdoft - eller är känslig för parfymerade produkter - kanske du bör välja en annan handkräm, för även doften sitter kvar en lång stund. Jag gillar den!

Förpackningen är behaglig att hålla i, locket sitter stadigt på och den är smidig att ha i handväskan. Den har hållit sig fin – det kanske inte är det viktigaste, men visst är det lite synd med produkter som får avskavd text och flagnande färger efter bara några dagar i väskan?

Priset är 39 kronor för 75 ml, det är en rätt rejäl mängd handkräm om man jämför med många andra (L’Occitanes klassiska lilla handkrämstub innehåller t ex 30 ml). Normalt brukar jag nog använda dyrare produkter, Aesop Resurrection Aromatique Hand Balm är t ex fantastisk - men den kostar också över tvåhundralappen för 75 ml. Treaclemoon Wild Cherry Magic Hand Cream gör ett riktigt bra jobb, och den är väl värd sin prislapp tycker jag.

Information

RIKTPRIS: 39 kr
Betyg: 4
Prisgrupp: Budget
Hudvård: Handkräm
Naglar: Handkräm
Varumärke: Treaclemoon

Mest lästa