Scholl – Velvet Smooth Fotbad

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Ett fotbad utan krusiduller

Scholl  Velvet Smooth Fotbad är en produkt som ska lugna trötta fötter samt rengöra och mjukgöra. Ingredienser som ska hjälpa till med detta är grön kaviar, marine serum och vitamin E.

Jag som testat är 59 år och jag har väldigt torra fötter som är utan förhårdnader. Några gånger om året brukar jag gå på salong för att få ett proffs att fixa fina fötter som håller länge men däremellan filar jag själv mina fötter någon gång i veckan och försöker smörja in dem några gånger i veckan, tyvärr blir det inte varje kväll fast jag vet att jag borde det, jag märker ju hur mjuka och fina fötterna blir om de tas om hand på rätt sätt. Oftast filar jag fötterna efter jag har duschat, det är sällan jag sitter i fotbad fast det är ju så skönt när jag väl gör det.

Scholl Velvet Smooth Fotbad är en produkt som ska tillsättas i 3-5 liter varmt vatten, 15 ml är rekommenderad mängd. Fötterna ska badas i 15 minuter och därefter torkas torra och sedan smörjas in med någon mjukgörande fotkräm. Enligt instruktionerna ska fötterna gärna filas innan fotbadet. OBS Produkten är inte lämplig för personer med diabetes eller försämrad blodcirkulation. Förpackningen är praktisk och det är lätt att klicka ut en klick i fotbadet och röra runt, doften är väldigt svag så det är inget som stör. 

Jag brukar fila mina fötter efter duschen när huden är mjuk och liksom uppluckrad men när jag använt Scholl Velvet Smooth Fotbad har jag testat att fila före fotbadet och efter fotbadet för att se om det blir någon skillnad och jag föredrar att fila efter att fötterna är badade och mjuka.
Produkten kommer i en smidig plastförpackning och det är lätt att klämma ut en liten grön klick i fotbaljan, doften är svag och väldigt fräsch. Jag vet inte om jag kan säga att just denna produkt lugnar mina trötta fötter, jag tycker det är avkopplande för fötterna och hela mig att bara pyssla om dem genom att fila och smörja in dom. Det är naturligtvis lugnande och behagligt att bara njuta av ett varmt fotbad och få en stund för sig själv när man inte kan göra så mycket annat men jag känner att vilken badolja som helst kan ge mig samma upplevelse.

Det är en produkt som inte kostar så många slantar så för dig som vill testa en produkt avsedd för ett specifikt ändamål kan den vara värd att testa, den är lätt att hitta i butik och är ett fotbad rakt upp och ner utan krusiduller. Personligen är det inte en produkt jag saknat och inte heller kommer att sakna när den är slut. 

Innehåller 150 m


Mest lästa