Lumene – Overnight Bright

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Lystergivande nattkräm med C vitamin som ger rosig och fräsch hy

Lumenes filosofi är djupt rotad i sitt finska ursprung. Ett land där ritualer för välbefinnande är starkt påverkat av kvinnornas förhållande till omgivningen där naturen är konstant närvarande och årets ljuscykel unik, och samtidigt en plats där ett jordnära autentiskt och ledigt förhållningssätt till skönhet firas. Deras hudvårdsprodukter innehåller mer än 80% naturliga ingredienser och i vissa av deras formler kan procenten vara så hög som 99%. Denna nattkräm innehåller 87%. Lumene Overnight Bright ska återställa hudens lyster under natten och ge liv åt trött hud. Den har enligt Lumene gjorts med ny teknologi som ska öka hudens förnyelseprocess och stimulera hudens naturliga funktioner.  

Jag som testat är i 60-årsåldern, har ganska problemfri hy med en tendens åt känslig och kan få rosacea utslag. Eftersom jag i mitt arbete sitter en hel del framför dator behöver jag bra ansiktskrämer för att inte få problem utav strålningen som skärmen ger.  Jag använder alltid både rengöring och dag- och nattkräm.

Lumene Overnight Bright, innehåller 50 ml, är en lystergivande och förnyande nattkräm, den har en kombination av fröolja och fröextrakt från antioxidantrikt nordiskt hjortron och vitaminerna A, B3, C och E med rent nordiskt källvatten och hyaluronsyra. Den innehåller inte parabener

Jag har använt Lumene Overnight Bright som nattkräm i en månad, den har en trevlig konsistens, inte för tjock och tung, dessutom doftar den fantastiskt! Och det känns som att C vitaminet har hjälpt till att göra min hy klarare och fräschare, vaknar varje morgon med rosig och fräschy hy! Ett annat plus är att den inte irriterar min något känsliga hy. Den kommer i en trevlig förpackning i plast! vilket jag tycker är en stor del fördel eftersom den inte väger så mycket.

Information

RIKTPRIS: 259 kr
Betyg: 4
Prisgrupp: Mellan
Hudtyp: Alla
Varumärke: Lumene

Mest lästa