Aurelia Probiotic Skincare – Balance And Glow Day Oil

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Tunn olja som sjunker in snabbt

Jag har testat Aurelia Probiotic Skincare Balance And Glow Day Oil, en olja som ska tillföra fukt och näring och som sägs balansera och jämna ut hudtonen. Oljan kommer i en 30 ml mörkbrun, apoteksinspirerad flaska med en pipett. Märket Aurelia Probiotic Skincare är ett prisbelönt märke som är grundat i Storbritannien av den dermatologiska experten Claire Vero.

I Sverige finns produkterna bland annat på Kicks och Lyko. Trots att det internationellt- och nationellt sett verkar vara ett hypat varumärke har jag aldrig hört talas om det och jag brukar vara hyfsat uppdaterad. Aurelias koncept är, enligt märket själva, framförallt åldersförebyggande och ingredienskombinationen ska vara vetenskapligt bevisad, naturlig och ej testad på djur. Det finns också en spirituell story kring produkten för det rekommenderas att man fokuserar på andningen när man masserar in oljan i ansiktet och kör lite mindfullness.

Jag bli alltid skeptisk när jag läser allt för många superlativ och jag har testat Aurelia Probiotic Skincare Balance And Glow Day Oil helt utan förväntningar. Jag som testar är en 32-årig kvinna med rätt så fet hy så jag är generellt kritisk till oljor eftersom de tenderar att ge min hy en fet hinna istället för ett hälsosamt glow. Till konsistensen är oljan tunn och den går snabbt in i huden men jag upptäcker ganska snart att huden ser oljig ut. Rekommendationen är att man använder oljan på dagtid men det går inte för jag vill inte gå ut med helt blanka hudpartier. Jag väljer att använda oljan på kvällen, innan läggdags istället, och det känns mycket bättre.

Aurelia Probiotic Skincare Balance And Glow Day Oil doftar Jasmin, Plumeria, Tuberose och Mandarin vilket är väldigt angenämt innan läggdags. Ger oljan någon effekt då? Jag har inte sett någon speciell skillnad på min hy men den är fet och återfuktad på morgonen, något som min hud alltid är innan morgonduschen, oavsett produkt. Jag ger produkten en 3:a. Sammantaget doftar produkten gott, den går lätt in i huden, flaskan är fin men jag ser inga direkta föryngringseffekter på huden. För dig som gillar oljor, har torr hud och vill boosta huden, både natt och dag tror jag däremot att denna kan vara en hit.

Information

RIKTPRIS: 435 kr
Betyg: 3
Prisgrupp: Lyx
Hudvård: Ansiktsolja
Varumärke: Aurelia Skincare
Övrigt: Naturlig

Mest lästa