Under Your Skin – Organic Body Wash

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Duschgel med trevlig citrusdoft i återvinningsbar pumpflaska

Under Your Skin är tillverkad i Sverige och är formulerad med naturliga ingredienser. En unik egenskap hos märket (och enligt märket) är att produkterna innehåller stamcellsextrakt från mjölktistel.

Ärlig talat vet jag inte vad mjölktistel gör, jag har inte heller hittat så mycket information på märkets hemsida. Under Your Skin Organic Body Wash Thistle/Yuzu  ska rengöra huden utan att rubba hudens naturliga pH-värde, så jag tror att mjölktistel bidrar till det. Duschgelen har en naturlig doft av citrus, vilket är det bästa jag tycker om med produkten. Däremot är doften inget som sitter kvar på huden så ingen oro behövs om man inte vill ha dofter kvar från duschgel. Pumpflaskan gillar jag, enkel att använda och kan stå. Dessutom stilren och snygg i duschen.

Jag som testar är 27 år och har normal hud på kroppen. Förutom den underbara doften har jag inte upplevt något utmärkande med den, produkten kändes som vilken duschgel som helst. Huden kändes mjuk men inte supermjuk. Om den här skulle ligga på en lägre prisnivå skulle jag ge Under Your Skin Organic Body Wash Thistle/Yuzu högre omdöme men varken marknadsföringen eller produktupplevelsen har lyckat övertyga mig om produktens värde. Om du är någon som är ute efter en vegansk produkt och lägger stor vikt på naturliga ingredienser skulle du uppskatta produkten mycket mer. Av mig får produkten en trea i betyg. Den är absolut inte dålig, men heller inget jag i fortsättningen kommer att köpa.

Information

RIKTPRIS: 225 kr

Mest lästa